maanantai 9. huhtikuuta 2012

Myyrän päivä

Perjantaina oli melko extemporena Korkojen kera -reissu. Käytiin kuuntelemassa I'm a mess akustisena, mikä kuulosti paremmalta ku hyvältä, plus kattomassa lyhyt ja surkea haastis Laurilta & Akilta. Ilta oli kuitenkin kiva ja ennen kaikkea oli kiva nähä poikia pitkästä aikaa "kunnolla". Toivottavasti muutkin lähitulevaisuuden suunnitelmat menis putkeen niin olis vähän enemmänki noita kivoja juttuja tiedossa tässä :-)

Tänään taas kotiuduttiin mukavassa tärinässä Bauhaus-risteilyltä. Kaikkien mahdollisten ongelmien ja säätöjen jälkeen reissu osoittautui kuitenkin varsin onnistuneeksi ja hauskaa oli aina aamun pikkutunneille saakka! Kiitos siitä kuuluu maailman parhaimmalle duuniporukalle :-) Rahaa ei onneks menny juuri ollenkaan, sillä ruoat koko reissulle meillä oli Miran kanssa ilmaset eikä mukaan muutenkaan tarttunut muuta kuin yksi hajuvesi plus vähän suklaata :-D Onneks edes ne, koska eihän reissusta koskaan kuulu palata tyhjin käsin takas!

Jostain syystä vieläki vähä päässä kummasti surisee ja huomenna ois jo palattava töihin tältä "minilomalta" joten ehkä ois parempi kömpiä nyt ton yhen miekkosen viereen nukkumaan, hyvää yötä! :]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti