keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Going places that I´ve never been, seeing things that I may never see again and I can´t wait to get on the road again

Sonmoro Senjoroo !

Päätin vihdoinkin ryhdistäytyä ja alkaa pitkästä aikaa kirjoittamaan taas blogia. Uusi vuosi ja uudet kujeet, eikö niin? Vaikka nythän on jo helmikuu  -vihdoinkin siis selvittiin tosta pitkästä tammikuusta ja taas ollaan astetta lähempänä kevättä :-)

Tuntuu että alan suorastaan pursuamaan energiaa ja intoa tehdä kaikkea uutta ja jännittävää nyt kun kevätkin alkaa olla jo lähempänä. Oon suunnitellut oman kevääni jo niin tarkkaan ja täyteen kaikkea tehtävää että ehkä se sillä tavalla menee nopeammin ja kohta onkin jo kesä... :-) Sounds like a plan! Vuosi 2012 on tähän mennessä ainakin tuonut jo tullessaan lupaavasti alkaneen laihdutuskuurin (kesäkuntoon on päästävä:-DD), säästämisen yhteiseen kotiin Saken kanssa, päätöksen hakea kouluun tämän kuun lopulla, perheristeilyn 24.-25.2, josta jälkimmäisenä päivänä suoraan Jäähallille katsomaan Rasmusta pisimmästä aikaa ja kuulemaan ensisoittona uusi sinkku, risteilyn myös parhaimman duuniporukan kanssa huhtikuussa sekä yhden kivaakin kivemman reissun toukokuun lopulla ♥ Tiedossa pari suurkaupunkia, huipputyyppejä ja bändi nimeltä Rakkaus. Niinpä niin, can´t wait to get on the road again !!! Oonko koskaan kertonut että rakastan matkustamista?

Näistä on hyvä lähteä.

PS. Blogin ulkoasu ei oo vielä ihan täydellisessä kuosissa :-D Maltti on valttia, täytyy opetella käyttämään tätä ensin edes kunnolla!

3 kommenttia: